Säsongscamping

Säsongscamping

På Siljansbadets Camping har vi ca 60 säsongsplatser, platserna är spridda över hela området. Härliga lägen med utsikt över Siljan. Som säsongsgäst har man alltid förtur att boka om "sin" plats till kommande säsong. När vi stänger campingen i oktober skickas ombokningsblanketter ut till alla säsongsgäster.

Till sommaren 2020 har vi inga lediga platser för säsongscamping. Det går bra att göra intresseanmälan till säsongen 2021 nu till stephanie.yxerius@rattvikscamping.se, märk mejlet med "Intresse Siljansbadet"

 

Intresset för säsongscamping i Rättvik är stort sommartid, och även vintertid har intresset ökat de senaste åren. Vår andra camping, Rättviks Camping i Rättvik, 1 km från Siljansbadet, och 500 m från Rättviks centrum har de senaste åren fräschats upp, både när det gäller område, aktiviteter och servicehus. Det centrala på Rättviks Camping är simhallen, Enåbadet, som erbjuder simning, bastu, bubbelpool, barnpool m.m. Fina lekplatser och aktivitetsområden finns inom området, en mycket populär aktivitet är kanotpaddling på Enån, som slingrar genom hela campingen. Fler och fler säsongscampare har de senaste åren sökt sig till den campingen, där vi nu har ett trevligt gäng stående hos oss, vissa bara sommar och andra både sommar och vinter.

 

Intresseanmälan för vinter-säsongscamping på Rättviks Camping görs till stephanie.yxerius@rattvikscamping.se anmälan kan då göras till kommande vintersäsong 2019/20.

 

Läs mer om Rättviks Camping på www.rattvikscamping.se

Vid andra frågor och funderingar kring säsongscamping vänligen ring eller maila till erika.larson@rattvikscamping.se